Notifications
Clear all
Forum Profile
mcinerney
mcinerney
Group: Registered
Joined: 2019-11-12
Trusted Member
3
One more update, I an scanning w/o color.

In forum [General] Announcements

2 years ago
Update - I was able to complete a scan at 100% resolution, b...

In forum [General] Announcements

2 years ago
@mario  Well, Yes I was, but this was a low resolution ...

In forum [General] Announcements

2 years ago
All working great on my system. Thanks for the work Mario!

In forum [General] Announcements

2 years ago
Sorry for English, I have been planning on doing this, great...

In forum [International] German

2 years ago
@trife I was able to get one of my hats to work with the n...

In forum Hardware

2 years ago
@hamishi Is your calibration sheet 10mm or is it 11mm?

In forum [Software] FabScanPi Server

3 years ago
@mario No Problem, It works great!! Keep up the good work!

In forum [International] German

3 years ago
@danilo0702 Thanks much - I knew the screen looked familiar....

In forum [International] German

3 years ago
@mario Well - a FTP client was my first guess and you confir...

In forum [International] German

3 years ago
@daniloo702 Sorry for the English, maybe Mario can translate...

In forum [International] German

3 years ago
All, Never mind it is working now. The only think I can fig...

In forum [Software] Third party

3 years ago
Additional information; Here is the list of log files in the...

In forum [Software] Third party

3 years ago
@mario OK, I understand didn't know about the simple scan, t...

In forum [Software] Third party

3 years ago
Meshlab not working in 0.8.2

In forum [Software] Third party

3 years ago
@hamishi OK, I didn't have that problem, I must be lucky, al...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
Very Nice, Thanks for the photos! When you say Camera was wa...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
Posted by: @hamishi That is good news! I will test the driv...

In forum Hardware

3 years ago
@hamishi Very good information. Did you have a chance to ...

In forum Hardware

3 years ago
@mario Ran the test and not what I expected!! G00 T12800 F10...

In forum Hardware

3 years ago
@hamishi Sounds like we might have the same problem, take a ...

In forum Hardware

3 years ago
@mario Interesting thought, there is nothing above the black...

In forum [Software] FabScanPi Server

3 years ago
Software Version 0.8.2 (2 lasers) scanning setup?

In forum [Software] FabScanPi Server

3 years ago
@mario Thanks, I also found the same documentation.

In forum Hardware

3 years ago
How to configure the correct steps for my stepper motor?

In forum Hardware

3 years ago
@mario Well Mario, you are a miracle worker. That worked! T...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario Stopped the server, ran the next command and received...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario Should we stop the server before executing the comman...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario Well tat would make sense. I figured you were on top ...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@justinb I am having roughly the same issues that you have a...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario I have been researching this issue and have found som...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario As per your request. The log file is quite short and...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario OK, sounds good. What you say makes sense and was why...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario OK, sounds good, attached are the files you ask for. ...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario Well I dis some further testing tonight and think I f...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
Sorry for English - Google will translate for you. Check her...

In forum [International] German

3 years ago
@mario Yes, I agree, 57600 seems to work, but not all the ti...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@mario I did as you suggested and the results puzzle me. I ...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@gzusman Not much to add, except that, if I connect a HDMI m...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario, Update - New hardware, Fresh SD card Image - Nothing...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario The software continues to hang "Trying to connect Ard...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@hexa-quax and Mario, Additionally, I decided to purchase a ...

In forum Hardware

3 years ago
@hexa-quax Good Day, What changes did you make to the "defau...

In forum Hardware

3 years ago
@mario Tried;pi@fabscanpi:~ $ sudo /etc/init.d/fabscanpi-ser...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario, I continue to troubleshoot this issue. I checked th...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario, I have tried 2 different SD cards with fresh install...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@ralf02 Resistors for loading the blonder.hex file, but I fi...

In forum [International] German

3 years ago
@Mario, More info. I ran the “PS” command and everything loo...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario, Update! Got the SSH to work using PuTTY. Below is t...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario, OK stupid question - Sorry this is all new to me! I ...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
@Mario, I will send you a log file, is this the on you need ...

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
RE: Can not get Software running after reflashing pi HAT.

In forum [Hardware] Electronics

3 years ago
Understand - That file location gets me this file. Which is ...

In forum Hardware

3 years ago
Ok, I think I figured out how to add a file as a attachment.

In forum Hardware

3 years ago
@Mario Not sure how to attach a file, It is a big file, here...

In forum Hardware

3 years ago
@Mario, I will have to see how to do that. In the mean time...

In forum Hardware

3 years ago
@Mario, Thanks for the reply. That seemed to let me download...

In forum Hardware

3 years ago
Hi @Mario I followed the instructions and used the new .hex ...

In forum Hardware

3 years ago
Sorry for the english! @ralf02 - what resistor values did yo...

In forum [International] German

3 years ago
Having the same problem and looks like I need to Flash the F...

In forum Hardware

3 years ago
Share: